IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Босуърт: Влюбих се в мъжа си от пръв поглед

29 януари 2015 15 00

Актрисата споделя това в новия брой на Marie Claire

Снимка: reuters.com

Снимка: reuters.com

Кейт Босуърт споделя, че се е влюбила в съпруга си Майкъл Полиш от пръв поглед. Тя обаче твърди, че започва да излиза с него, едва след края на снимките на филма им „Big Sur“ през 2011 г.

32-годишната актриса, която се омъжи за 44-годишния режисьор на малка церемония в неговото ранчо в Монтана през август 2013 г., твърди, че е знаела, че той е мъжът за нея още в първия момент, в който го е срещнала.

Тя казва: „Когато го видях, сякаш ме удари гръм и едва не паднах от стола си. Усетих нещо, което не бях изпитвала преди.“

Интересното е, че преди връзката си с Майкъл, Кейт е имала афери с красивите си колеги Александър Скарсгард, Орландо Блум и Иън Сомърхолдър. „С Майкъл се чувствам комфортно и сигурно, а също и вълнуващо“, допълва русокосата красавица пред списанието.

Кейт признава още, че е приела 16-годишната дъщеря на Майкъл (от предишна връзка) като своя. Тя казва: „Винаги съм имала желание да си намеря половинката в този живот. Ако някой преди ми беше казал, че ще бъда мащеха на тийнейджърка, нямаше да му повярвам. Но след като съм убедена, че Майкъл е моята половинка, значи и дъщеря му Джаспър е част от това.“.

Снимка: сп.Marie Claire

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари