IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-горещите нови татковци сред звездите

12 февруари 2015 13 27

Вижте кои знаменитости от мъжки пол се сдобиха с деца през изминалата година

 Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

През изминалата 2014-та година много известни и горещи мъже станаха бащи. Пример за такъв е Аштън Кътчър, който приветства дъщеря си Уайът Изабел в края на септември 2014.

Майката на бебето – актрисата Мила Кунис не спира да хвали Аштън за това колко грижовен баща е и колко много ѝ помага в отглеждането на бебето.

Сред другите известни и доста грижовни татковци можем да отличим горещия австралиец Крис Хемсуърт, който вече е многодетен баща, след като жена му Елза Патаки го дари с момчета-близнаци миналата година, а двойката имаше и една дъщеря. Крис редовно е засичан от папараците в компанията на семейството си и по всичко личи, че е татко за пример.

Може би обаче холивудските фенове най-много се развълнуваха от първото бащинство на двамата красавци с името Райън – Райън Гослинг, който се сдоби с момиченце от половинката си Ева Мендес и Райън Рейнолдс, който също стана баща на дъщеря, родена от актрисата Блейк Лайвли.

И за двамата се чува, че са изключително развълнувани от новата си житейска роля и че помагат активно на половинките си в грижите за наследниците си.

Снимка: Twitter

Вижте кои са най-горещите нови татковци сред известните мъже в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари