IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Юлияна Дончева мисли за второ дете със Стъки

9 февруари 2015 13 54

Ексдепутатката стана майка за втори път на 48 години

Снимка: ТВ7

Снимка: ТВ7

Юлияна Дончева е една от най-красивите и успели българки, и преди малко повече от половин година стана майка за втори път.

Ексдепутатката дари със син своя съпруг Станислав през лятото на 2014 година, след няколко неуспешни опита преди това.

Като доказа, че една жена на 48 години може да бъде отново майка, да постига успехи и да не спира да обича, в откровено интервю за списание „EVA“ тя сподели, че заедно със съпруга си са обсъждали темата за евентуална втора бременност, тъй като имат замразени няколко ембриона.

„... Това наистина ме тормози. Не съм склонна да ги даря, това са нашите със Станислав гени. Той настоява да опитам още веднъж“, сподели Юлияна пред списанието.

От първия си брак Юлияна има по-голям син, който е щастлив от появата на бебето. Какво решение ще вземе звездната двойка, все още не е ясно.

Ето какво сподели красавицата относно сурогатното майчинство:

„Говорила съм с проф. Кременски и за това, че в плода попада и голяма част от генетичната информация на сурогатната майка. Така че за мен въпросът за нова бременност остава. Но нека си мина през възстановителния период. Като преценим после какъв е физическият ми статус, ще вземем решение с мъжа ми“.


Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари