IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горещият Джейми Дорнан не си харесва тялото

11 февруари 2015 16 45

Актьорът от "50 нюанса сиво" признава, че не е уверен във визията си

Джейми и Дакота на премиерата на филма; Снимка: Getty Images

Джейми и Дакота на премиерата на филма; Снимка: Getty Images

Звездата на новия кинохит „Петдесет нюанса сиво“ Джейми Дорнан заяви, че не се чувства уверен в тялото си, въпреки че е бивш модел на бельо.

Ирландският актьор, който пое водещата мъжка роля в дългоочакваната екранизация на еротичната трилогия на Ел. Джеймс, твърди, че страда от „комплекси“ по отношение на тялото си, въпреки че в по-голямата част от лентата е без дрехи.

Джейми, който влиза в кожата на красавеца-богаташ Крисчън Грей, притежава тонизирана физика и преди години позираше по бельото на Calvin Klein.

Все пак той споделя, че няма много самочувствие за тялото си, защото все още вижда в себе си „кльощавото хлапе.“ 32-годишният красавец сподели пред вестник Irish Independent следното „Като повечето хора и аз не съм доволен от фигурата си. Като малък бях слаб и дребен, и все още чувствам същата несигурност.“

Той добави: „Няма значение колко пъти фотографите са ми казвали, че изглеждам страхотно – моята несигурност е дълбоко вкоренена в главата ми и не вярвам това да се промени някога.“

Джейми споделя още, че е имал само четири седмици за подготовка преди да започне работа по филма и затова не мисли, че е успял да изгради тялото, което му се е искало.

Джейми показа на феновете си в социалната мрежа как точно е влязъл във форма за голите сцени във филма; Снимка: Twitter

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Ванес ( преди 9 години )
Тука няма ли модератори ,които да следат какво се пише.Тази особа я засичам вече няколко месеца с подобни коментари.Защо изобщо коментирате ,след като не се инересувате? Абсолютно на всяка статия едно и също написано! Някъв *** ли си ,хейтър ли си ,какво си !! Вече става дразнещо! Изтривайте ги тези безсмислени коментари !!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
... ( преди 9 години )