IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мила: И двамата с Аштън сме целували Натали Портман

12 февруари 2015 10 26

Кунис споделя, че с любимия ѝ намират Натали за много нежна

Снимка; gettyimages.com

Снимка; gettyimages.com

Мила Кунис разкри, че Натали Портман е единственият човек в света, който и тя, и половинката ѝ Аштън Кътчър са целували на големия екран.

Мила имаше интимна сцена с 33-годишната Портман във филма от 2010 г. „Черният лебед“, а 36-годишният Аштън играеше гадже на Натали в романтичната комедия от 2011 г. „Просто секс“.

„Тя се целува прекрасно, много е нежна. Тя е единственият човек в света, с който и аз, и Аштън сме се целували“, казва 31-годишната Кунис за своята колежка.

Освен за целувките с Натали, Кунис сподели още и какво точно я привлича най-много в годеника ѝ (а според слуховете неин съпруг) Кътчър: „Той мирише на истински мъж! Аштън не носи одеколон, но се къпе много редовно и винаги мирише на чисто. Има страхотна естествена миризма.“

Мила каза още, че не само е щастлива да бъде с човека, когото обича, но и в момента се радва на най-добрата си роля досега – да бъде майка на 4-месечната Уайът Изабел.


Мила и Натали; Снимка: outnow.ch

Тя добави: „Вече нямам желание да ходя по събития, а искам да си стоя вкъщи с бебето. Детето наистина променя светогледа на човек. Вече искам да карам екологичен автомобил, искам всичко да е органично, просто защото искам светът да бъде по-добър за дъщеря ми.“

Украинската актриса сподели още, че говори на бебето само на руски, а Аштън напредва бързо с уроците по нейния роден език.

Аштън и Натали в „Просто секс“; Снимка: outnow.ch

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари