IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт и Кание Уест с общ проект

14 февруари 2015 13 09

Артистите загърбват лошите чувства

Кание Уест и Тейлър Суифт, Снимка: Reuters

Кание Уест и Тейлър Суифт, Снимка: Reuters

Кание Уест разкри, че ще обедини усилия и талант с Тейлър Суифт в звукозаписно студио. Плановете около бъдещия проект бяха разкрити от съпруга на Ким Кардашян по време на интервю с Раян Сийкрест.

Новината около съвместната песен на рапъра и тийн идола дойде доста шокиращо, особено предвид спекулациите за отношенията между двамата.

Припомняме, че през 2009 година, на церемонията по връчване на наградите на MTV, Тейлър Суифт спечели приз за най-добър видеоклип.

Точно в най-прочувствения момент, в който певицата трябваше да държи реч, Кание изненадващо взе микрофона и обяви, че Бионсе е жената с най-добри видеоклипове.

Изненадата на всички гости бе пълна, когато след това Бионсе излезе на сцената да вземе награда в друга категория и даде своя момент на Тейлър, предоставяйки ѝ възможност все пак да изкаже благодарностите към своя екип.

Грандиозната сцена провокира слухове около неособено добрите отношения между Тейлър Суифт и Кание.

С днешна дата явно всичко това е в миналото и артистите, вече в много по-добри отношения, са готови да творят в името на музиката.

„Да, тя иска да запишем и определено ще влезем в студио“, заяви Кание.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари