IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бенедикт Къмбърбач се ожени за Софи Хънтър

16 февруари 2015 09 30

Вижте детайли от сватбата на актьора, която се състоя в Деня на влюбените

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

Кой е очаквал, че екранният Шерлок Холмс Бенедикт Къмбърбач ще се окаже супер романтичен в реалния живот.

Британският актьор се ожени за бременната си годеница Софи Хънтър в събота, навръх Свети Валентин.

Талантливият британец сключи брак с майката на бъдещото си дете в живописната английска провинция и по-точно на остров Уайт, който е бил любим на кралица Виктория (тук тя е имала вила, която е споделяла със своя съпруг принц Алберт).

Младоженците са си разменили клетви в старинната църква от 12 век „Свети Петър и Свети Павел“ в Мотистоун, Англия. Според медиите на сватбата са били поканени около 40 гости, като партито след венчавката се е състояло в красиво имение в близост до църквата. Единственият известен англичанин, за който се знае, че е уважил събитието е актьорът от „Тор“ – Том Хидълстън.

Булката на 38-годишния актьор от „Игра на кодове“, сама е избрала мястото на церемонията, защото нейният род е от Мотистоун, а прабаба ѝ е сестра на първия лорд на Мотистоун – генерал Джак Сийли, който пък е бил близък приятел на Уинстън Чърчил.

36-годишната Хънтър е театрална режисьорка в Лондон. Двамата с Бенедикт се познават от 2009 година, но обявиха връзката си официално през лятото на 2014-та, а през ноември се сгодиха. И за двамата това е първи брак.

Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари