IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ники Михайлов не бил изневерил на Алисия

16 февруари 2015 12 16

Футболистът отрече причината за раздялата им да е друга жена

Алисия и Ники Михайлов. Снимка: Facebook

Алисия и Ники Михайлов. Снимка: Facebook

Николай Михайлов потвърди, че след четиригодишна връзка с Алисия са прекратили връзката си. Но е категоричен, че зад раздялата не стои жена, а голямото разстояние помежду им.

„Макар да съм доста открит във всички социални мрежи относно личния ми живот, сега отново чета „Приказки от 1001 нощ“, в които измислиците са поне 110%. Затова реших да ви споделя няколко неща.

Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти. Но двамата с Валерко имат специално място в сърцето ми и винаги могат да разчитат на мен – затова няма да позволя хора, които изобщо не са наясно със ситуацията, да уронват авторитета им с фантастични писания. Причината за раздялата ни е свързана с кариерите и разстоянието, което ни дели. Затова на този етап преценихме, че така е по-добре. Никога не е имало друга жена, няма и се съмнявам скоро да има. Алисия винаги е била единствената през тези 4 години! Това е първият ми и последен коментар по темата“, заяви Михайлов в социалната мрежа Facebook.

Алисия също потвърди, че вече не са двойка и Николай може да бъде с всяка жена, която поиска.

За разлика от него обаче тя отказа да коментира причините за скъсаните им отношения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари