IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Азис показва дарби в „Като две капки вода“

17 февруари 2015 10 18

Певецът е първият известен участник в шоуто

Азис показва дарби в „Като две капки вода“

Една от най-желаните български звезди ще забавлява зрителите на Нова телевизия тази пролет. Азис влиза в най-позитивното шоу в родния ефир – „Като две капки вода“.

„Познаваме се с Васко вече над 15 години и отдавна търсим начин и повод да работим заедно и смятам, че точно „Като две капки вода“ е форматът, който ще го представи по невиждан досега начин. Лично аз бих искал да го видя в обувките на Елтън Джон“, разказва продуцентът и председател на журито Маги Халваджиян.

Водещите Зуека и Рачков вече се подготвят за новия сезон и мислят изненади за новата порция знаменитости, които ще се превъплътят в образите на световни музикални звезди.

„Истината е, че миналите два сезона бяха само загрявка и ние през цялото време се подготвяхме именно за сегашното издание на шоуто, в което изненадите ще са не само за участниците, но и за хората пред екрана и тези следящи ни във Facebook“, споделят с усмивка двамата актьори.

На финала на втория сезон големият победител стана Невена Бозукова – Неве, която се оказа любимката на зрителите. Втори беше Къци Вапцаров, който грабна и приза „Мистър 100 лица“. Третото място зрителите отредиха за Стефания, при нея отиде и призът за „Най-добра смяна на пол жена-мъж“ за образа ѝ на Алис Купър.

Нети зае четвъртото почетно място за вълшебното си изпълнение на Сара Брайтман и „Time To Say Goodbye“, както и специалният приз – „Най-добро сценично поведение“.

Двамата неповторими водещи Зуека и Рачков заслужиха приза за второстепенна роля. Новият сезон стартира на 3 март от 20:00 часа. Първият епизод за първи път няма да бъде концерт, а ще поднесе специална селекция с най-добрите изпълнения и моменти от изминалите издания.

В разгара на вечерта ще бъдат представени участниците, които ще бъдат главни действащи лица в третия сезон на шоуто.

Най-горещите подробности – за изненадите през новия сезон, имената на останалите звезди, които ще вземат участие и за подготовката на шоуто, следете на официалната фен страница на „Като две капки вода“ във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари