IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери е бременна и ще се омъжва?

19 февруари 2015 12 28

Приятелите на звездата отричат тези слухове

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Жълтото списание OK! написа, че Кейти Пери е бременна във втория месец и планира априлска сватба с гаджето си Джон Мейър.

Според приближени на двойката обаче, информацията е лъжа и Кейти нито чака бебе, нито смята да се омъжва скоро.

30-годишната певица наистина се е събрала с ексгаджето си Джон, но точно в момента не може да си позволи бременност, тъй като световното ѝ турне „Prismatic“ е в разгара си. Тепърва ѝ предстоят концерти във Франция, Италия, Чехия, Полша, Австрия, Словакия, Швейцария, Германия, Белгия и Дания.

След това тя ще пее и в Япония, Китай и Тайланд. Близък до звездата казва: „Тя е заета нонстоп и не може да прави тези шоута, ако е бременна. Това е просто невъзможно. Тя трябва да танцува, да лети във въздуха, да прави каскади... Тя трябва да е в топ форма.“

Според OK! обаче, Кейти е посетила родния си град Санта Барбара на 7 февруари и се е видяла с близките си, за да им обяви, че чака бебе и според изданието всички от обкръжението ѝ били в шок от новината.

Според други слухове Кейти и Джон в момента търсят къща в Лос Анджелис за нейните родители, така че те да могат да бъдат по-близко до нея след появата на внучето си.

Неотдавна Кейти каза в интервю, че майчинството присъства в близките ѝ планове. Друг неин приятел твърди, че тя се е събрала с Джон най-вече защото той ѝ е заявил, че е готов да стане баща и да създаде семейство.

Двамата се събираха и разделяха на няколко пъти през последните две-три години.

Кадър от песента им „Who You Love“. Снимка: Sony

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари