IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Пайн и Зоуи Кравиц дават нов шанс на връзката си

24 февруари 2015 11 00

Двамата все по-редовно се появяват заедно на светски събития

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Крис Пайн и Зоуи Кравиц започнаха да се появяват все по-често заедно като двойка, което кара медиите да пишат, че двамата актьори са подновили връзката си.

26-годишната дъщеря на Лени Кравиц и 34-годишният хубавец от „Шпионски свалки“ се познават от няколко години и имаха кратка връзка през 2010 г., но без да се разделят с драма.

След това тя имаше дългосрочни отношения с актьора Пен Беджли от сериала „Клюкарката“ и със сина на Борис Бекер – Ноа. Крис пък излизаше първо с актрисата Оливия Мън, после с модела Доминик Пийк, а последно излизаше с Мис Исландия – Бьорк Йоханесдотер.

Според приближен на Кравиц и Пайн те са просто приятели и редовно излизат по заведения заедно, защото харесват компанията си. През октомври 2014-та те ходиха в тандем на концерта на Coldplay, редовно са засичани по ресторанти в Ел Ей, а преди дни се появиха заедно на едно от партитата преди „Оскарите“.

Снимка: Splash News

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари