IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес заяви, че обича живота си

27 февруари 2015 09 19

Освен това звездата споделя, че иска още деца

Снимка; Instagram (кадър от списание People)

Снимка; Instagram (кадър от списание People)

Дженифър Лопес заявява в новия брой на списание People: „Обичам живота си!“. Звездата се гордее с факта че е на 45 години, че изглежда по-добре, отколкото много жени на половината на възрастта ѝ и споделя, че се оправя отлично като самотна майка.

Джей Ло позира с децата си Макс и Ейми и с трите си кучета в градината на имението си в Хидън Хилс, Калифорния. Тя е публикувала една от снимките от фотосесията в своя профил в Instagram. Изпълнителката на хита The Booty е написала под кадъра: „Обичам тази снимка! Обичам живота си!“

Звездата, чийто нов филм „The Boy Next Door“ тръгва по кината в средата на март, заявява в изданието, че продължава да вярва в любовта и че се надява да има още едно дете. Според последните слухове Лопес се е събрала с танцьора Каспър Смарт и дори била готова да забременее от него.

Тя също така разкрива, че като повечето майки, всяка сутрин става в 6.15 часа, буди 7-годишните близнаци за училище и им приготвя закуска. Вечер пък задължително сяда да вечеря с тях, а след това ги слага да спят и им чете приказка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари