IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Озбърн: Успехът на Кардашян се дължи само на красотата им

4 март 2015 14 21

Съпругата на Ози Озбърн за външния вид и естествените кожи

Шарън Озбърн, Снимка: Reuters

Шарън Озбърн, Снимка: Reuters

Шарън Озбърн сподели своето мнение за клана Кардашян.

Съпругата на рокзвездата Ози Озбърн смята, че цялата слава на Ким, Кортни, Клое, Кендъл и Кайли се дължи само и единствено на начина, по който те изглеждат.

Семейство Озбърн е известно със своята нестандартна визия и често се появява в медийното пространство или заради скандал, или заради екстравагантните решения с визията на Кели Озбърн.

„Ние сме в светлината на прожекторите, защото Ози е международна звезда, но тяхната слава е изградена изцяло на красота. Познавате ли някого с пет зашеметяващи дъщери?“, каза Шарън.

Въпреки, че признава за приятните изживявания, които е имала при среща с различни членове на семейството Кардашян, съпругата на Ози смята за отвратително носенето на естествени кожи от страна на Ким, Кание Уест и тяхната 18-месечна дъщеря.

„Кожата физически ме отвращава и носенето ѝ е много остарял начин да покажеш на хората колко си богат. Нашите баби и дядовци са го правили, но сега сме много по-образовани.“, сподели 62-годишната Озбърн.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари