IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анелия демонстрира перфектна визия

4 март 2015 11 10

Певицата засне фотосесия, в която е по-различна от всякога

Снимка: Теди Грозданов

Снимка: Теди Грозданов

В месеца на жената Анелия и модния фотограф Теди Грозданов представят съвместен проект – нова фотосесия, която олицетворява женската същност, красота и стил.

Изпълнителката, която е носителка на десетки награди за музика и едни от най-престижните титли в България, сред които „Жена на годината“ и „Модна икона“, застана пред обектива на Теди Грозданов и позира за един различен и стилен проект по идея на фотографа.

Концерт-промоцията на най-новия й албум „Феноменална“ заедно с Дани Милев бенд, се превърна в едно от големите музикални събития и несъмнено предизвика много коментари.

„Такъв тип самостоятелни концерти дават на мен и хората една неописуема емоция. Чувствам се много заредена и ще продължавам да го правя“, коментира изпълнителката.

Вече повече от десетилетие Анелия безспорно остава сред най-актуалните топ имена на българската сцена и продължава да радва публиката с нови проекти и много хитове.

За перфектните визии на Анелия по време на фотосесията се погрижиха стилистката Елина Фиркова, коафьорът Моника Братоева и топ гримьорът Никола Иванов.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари