IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър си пада по Бен Афлек

6 март 2015 13 00

Мъжката любов била най-силна

Джъстин Бийбър; Снимка: Getty Images

Джъстин Бийбър; Снимка: Getty Images

Джъстин Бийбър призна, че си пада по Бен Афлек. Младият певец се възхищава изключително много на 42-годишния актьор заради неговия успех и начина, по който се представя.

Новото рекламно лице на Calvin Klein призна също, че му се иска да има егото и способността да изчезне, когато папараците прекалят с вниманието, подобно на героя на Бен Афлек във филма „Батман срещу Супермен“.

„Иска ми се да имах предимството на Батман, това, че хората не знаят, че аз съм Брус Уейн. Като че имам костюм или нещо такова“, сподели Бийбър в интервю за списание Health.

По въпроса за славата, тийн идолът сподели: „Никога не съм си мислел, че ще видя мой собствен билборд в Холивуд. Помня, че съм си мислел, че никога няма да отида в Холивуд, живеейки в малък град в Канада и просто гледайки телевизия. Това никога не е било дори мисъл.“

Въпреки славата, която изпълнителят на „Heartbreaker“ има, той твърди, че не е егоцентричен, но въпреки това е различен от много хора.

„Винаги съм бил различен и никога не съм се страхувал от това“, каза Джъстин Бийбър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

ееее ( преди 9 години )
знаех си че е вътрак! мека китка !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар