IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Айшвария Рай направи своето голямо завръщане

10 март 2015 11 55

Индийската актриса засне корица за списание Vogue

Снимка; Vogue, Индия

Снимка; Vogue, Индия

Айшвария Рай прави своето голямо завръщане в светлините на прожекторите с новата си фотосесия за Vogue, Индия (март/2015).

Най-успялата в Холивуд индийска актриса и модел показва ретро шик в стил 70-те. 41-годишната звезда краси корицата на изданието в тоалет на Prabal Gurung.

На вътрешните кадри красивата Айшвария носи дрехи на Tommy Hilfiger, Saint Laurent и др. Рай показва за първи път и своята нова визия с бретон.

В интервюто синеоката индийка, която е бивша носителка на титлата „Мис Свят“, говори за творческата си почивка в последните четири години (от 2011 г. досега), която посвети на грижи за своята малка дъщеря.

Айшвария печели най-престижния конкурс за красота през 1994 година, след което се превръща в успешна кинозвезда.

Тя е омъжена за своя колега от Боливуд – Абишек Бачан, който е син на най-голямата звезда на индийското кино – Амитаб Бачан.

Все пак тя твърди, че това не е завръщане, защото никъде не е ходила.

„Да, аз си взех дълъг отпуск по майчинство, като всяка друга работеща жена, но всъщност не съм спирала да имам различни модни ангажименти. Просто не съм се снимала във филми“, казва тя пред списанието.

Вижте снимките на Айшвария в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Ванес ( преди 9 години )
Най-хубавата "мис Свят " за всички времена !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар