IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм се появи с вампирски грим

13 март 2015 09 29

Сякаш модната икона се беше подготвила за Хелоуин

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

На последната си светска изява Виктория Бекъм се появи с много драматичен, почти стряскащ грим, в компанията на доста брадясалия си мъж – Дейвид Бекъм. Знаменитото британско семейство дойде на изложбата „Александър Маккуин: Дива красота“, която се състоя в музея „Албърт“ в Лондон (тя беше посветена на покойния дизайнер на марката Лий Маккуин).

Въпреки несполучливия си макиаж, 40-годишната Виктория изглеждаше стилно в черната си рокля на своя собствен моден бранд.

Миналата година авторката Дана Томас написа в книгата си „Богове и крале“, че покойният дизайнер Маккуин (който се самоуби през 2010 г.), е забранил на Виктория да присъства на неговото модно шоу през 2001 година, защото я смятал за глупава и като цяло не ѝ е давал да носи неговите тоалети.

В резултат на това тя се сближава с неговия конкурент Марк Джейкъбс, а след време получава подкрепата на главната редакторка на Vogue, САЩ – Анна Уинтур в желанието си да създаде собствена модна къща.

В същото време днес Виктория е супер близка приятелка с настоящата главна дизайнерка на McQueen – Сара Бъртън. Вътрешни източници твърдят, че дъщерята на Бекъмови – Харпър е най-добра приятелка с близнаците на Бъртън.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари