IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Британската хаус легенда D. Ramirez идва у нас

16 март 2015 05 54

Британската хаус легенда D. Ramirez идва у нас

На 28 март един от най-добрите диджеи и продуценти с международна слава – D. Ramirez ще застане зад пулта на Bedroom Premium Club.

Индивидуалният му стил и 20-годишна кариера го превръщат в един от най-търсените артисти не само на Острова, но и в света. D. Ramirez ще бъде подгряван от DJ Andrew.

Кой е диджей D. Ramirez

Признанието „пионер в електронната музика“ не се печели лесно и трябва постоянно да се защитава. За да се задържиш на този почетен пиедестал, не стига само да пробиеш границите на клишето в хаус музиката, а е необходим продължителен и упорит труд. Но със своята 20-годишна кариера британецът D. Ramirez е показал, че се справя безапелационно и с едното, и с другото. Като „подмладява“ дийп хаус, хаус и техно, той не само създава свой почерк, който го отличава в масата от негови по-успешни или по-слаби колеги по диджейски пулт, но този подход го превръща и в своеобразно „острие на електронната музика“.

Резултатът от работата му се материализира не само като комерсиален успех на хитовете му, които заемат високи позиции в чартовете, но и с появата му в прочутото шоу Top Of The Pops на телевизия BBC.

Диджей D. Ramirez е носител и на редица други награди като тази за най-добър продуцент и най-добър ремикс за 2007 г. на списанието DJ Magazine и номинацията на Ivor Novello за станалия класика вече негов ремикс на парчето ‘Yeah Yeah’ на Bodyrox.

Един от най-успешните му проекти е Downpipe с Mark Knight и Underworld (2009 г.), който и до днес звучи в клубовете по света. В творческата си биография D. Ramirez се гордее със своята съвместна работа с легендарни продуценти като Todd Terry, Cevin Fisher, Harry Choo Choo и Jose Nunez, както и с колегата му Roger Sanchez. Това го превръща в един от най-търсените диджеи във Великобритания, където той е резидент на култови клубове като лондонските Ministry of Sound и Pacha и манчестърския Sankeys.

В промеждутъците D. Ramirez редовно „отскача“ до Ибиза, Лос Анджелис, Бали, Сингапур, Бразилия, Русия. В тази поредица вече ще фигурира и Bedroom Premium Club в София, България.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари