IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Хъдсън и Крис Мартин са повече от приятели?

16 март 2015 13 00

Актрисата и музикантът прекараха съботата си заедно на плажа в Малибу

Снимка; Splash News

Снимка; Splash News

Кейт Хъдсън и Крис Мартин прекараха съботния ден заедно на плажа в Малибу, Калифорния. Американската актриса и британският музикант се държаха приятелски, но появата им в тандем събуди слуховете за евентуална романтика помежду им.

38-годишният вокал на групата „Coldplay“ се раздели със съпругата си, холивудската звезда Гуинет Полтроу точно преди една година, а 35-годишната Кейт прекрати наскоро годежа си с колегата на Крис от групата „Muse“ – Мат Белами.

Очевидно Мартин и Хъдсън имат много общо помежду си, но засега не е ясно дали просто не се подкрепят един друг в този самотен период в личния живот и на двамата.

След раздялата си с Гуинет, Крис имаше афера с носителката на „Оскар“ Дженифър Лорънс, но нещата не се задълбочиха. От своя страна, след като скъса с Мат през декември 2014 г., Кейт имаше кратка забежка с професионалния танцьор Дерек Хъф, но и тя не доведе до дългосрочни отношения.

Снимка: Splash News

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари