IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иван Звездев: За мен е загадка защо ме махнаха от bTV

20 март 2015 11 30

Известният готвач иска и трите му деца да станат кулинари

Снимка; LOVE style

Снимка; LOVE style

Известният кулинар Иван Звездев, който участва и в шоуто „И аз го мога“, няма яснота защо предаването му беше спряно от bTV.

„За мен е загадка защо ме махнаха. Казаха ми, че ситуацията в телевизията е различна, имат нова програмна схема и ново ръководство. Дори бях чул, че предавания като моето трябва да вървят по кулинарните телевизии“, разкрива за първи път истината за отстраняването си от bTV Звездев в интервю за списание LOVE style.

Той поискал да се срещне с новия шеф и да обсъдят ситуацията, но му обяснили, че няма как да стане това. Той не е разочарован, но имал какво още да покаже по телевизията. До този момент Иван не е имал предложения от други канали.

Звездев признава, че иска и трите му деца да станат кулинари, за да направят някога фамилен ресторант. А и тримата му наследници вече умеят да готвят. Дори най-малкият Иван, който е на две години и половина, вече слага солта в яденето. „Трудно ми беше в началото да го науча да не сипва цяла шепа, а само щипка, но вече знае. Дори още не вика „мамо“, но казва „олио“ и „сол“, разкрива Звездев.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Lina ( преди 9 години )
Звездев,има кулинарни телевизии и можете да си готвите измишльотините колкото искате,а да не ни карате да сменяме каналите зарсди такива като вас.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар