IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шон Пен отказа цигарите заради Чарлийз Терон

21 март 2015 11 00

Според слуховете двете звезди стягат малка лятна сватба

Снимка: gettyimages.com

Снимка: gettyimages.com

Шон Пен отказа тютюнопушенето заради годеницата си Чарлийз Терон. Известният холивудски актьор и режисьор е спрял с вредния си навик, защото Чарлийз го е помолила да не пуши около сина ѝ Джаксън.

Шон, който наскоро подаде документи да осинови 3-годишното момченце, е реагирал като истински грижовен баща.

Според сведенията Шон е дългогодишен пушач и наистина му е трудно да се освободи от никотиновата си зависимост, но бил готов на всичко, за да угоди на Терон.

54-годишният Пен е започнал да живее много по-здравословно, откакто има връзка с холивудската блондинка, тъй като е лудо влюбен в нея и се опитва да се нагоди към нейния начин на живот.

Източник, близък до актьора, казва пред Radar Online: „Шон беше много тежък пушач в продължение на години. Само за няколко месеца Чарлийз успя да му наложи да спре с този вреден навик. Тя просто му забрани да пуши около детето и в дома им и един ден Шон просто реши напълно да откаже цигарите.“

Според слуховете Шон и Чарлийз, които се сгодиха през ноември в Париж, са започнали да стягат лятна сватба, която обаче ще бъде в много тесен кръг. Източникът твърди, че Джаксън вече нарича Пен „татко“, а той пък редовно го взима от детската градина, като другите родители.

„Чарлийз никога не е карала Шон да осиновява сина ѝ. Това стана съвсем естествено. Те просто се превърнаха в истинско семейство“, допълва информаторът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари