IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жан-Клод Ван Дам се развежда за втори път с Гладис

21 март 2015 13 00

Това ще е пети развод за актьора

Снимка;gettyimages.com

Снимка;gettyimages.com

Съпругата на Жан-Клод Ван Дам – Гладис е подала молба за развод за втори път, след като първият ѝ брак с актьора приключи през 1992 г.

54-годишният екшън актьор и 57-годишната му жена бяха женени за първи път между 1987-1992 г., като тогава това беше четвърти брак за него.

След 7-годишна почивка двамата сключиха брак отново през 1999 г., като този път бяха заедно цели 15 години. Те имат две общи деца – син и дъщеря, като той има и един син от третия си брак с Дарси ла Пиер.

Белгиецът Жан Клод беше в апогея на кариерата си в Холивуд през 80-те и 90-те, като сред хитовете му са филми като „Кървав спорт“, „Универсален войник“ и „Последният екшън герой“. Той беше сравняван със звезди като Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун в продължение на едно десетилетие, но реално не успя да задържи статута си като своите колеги.

Може би една от причините за това беше неговото заболяване. През 1998 г., Ван Дам беше диагностициран с биполярно разстройство. Той е споделял в интервю следното: „Имам проблеми с настроенията си. Сутринта може небето да ми се вижда синьо, а само след няколко часа да ми се вижда черно. Не съм перфектен, но пие лекарства за заболяването си.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари