IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ел Макферсън ще става майка на 51?

23 март 2015 07 58

Супермоделът смята да има дете чрез сурогатна майка

Джефри и Ел; Снимка: Getty Images

Джефри и Ел; Снимка: Getty Images

Ел Макферсън и нейният съпруг милиардер Джефри Софър са решили да си имат бебе, което да бъде износено от сурогатна майка.

51-годишният австралийски супермодел има двама сина от връзката си с френския финансист Арпад Бюсон – Арпад Флин (17)и Аурелиус Андреа (12). Освен това Ел е мащеха на децата на 45-годишния Джефри от предишния му брак.

Макферсън и Софър се ожениха през 2013 г., по време на романтичната си почивка на остров Фиджи. Двамата започнаха връзката си през 2009 г., но се разделиха през април 2012 г., за да се съберат отново след няколко месеца.

Според австралийското списание Woman’s Day, съпрузите са се опитвали да си направят бебе по естествен начин, но са разбрали, че това е загубена кауза, предвид възрастта на Ел.

Изданието пише, че красавицата, която е известна с прякора „Тялото“, вече се е спряла на сурогатна майка, която да износи бъдещото ѝ дете.

Наскоро Ел сподели, че много държи на семейните връзки, но че за нея е предизвикателство да ги поддържа. Тя каза: „Моите доведени деца живеят в Аспен, Колорадо, синовете ми живеят и учат в Лондон, съпругът ми живее в Маями, Флорида, а аз пътувам непрекъснато.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари