IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Влюбената Бритни Спиърс иска да се омъжи отново

26 март 2015 12 27

Певицата споделя, че не изключва трета сватба в бъдещето си

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Бритни Спиърс споделя в новия брой на списание People, че е влюбена в гаджето си Чарли Еберсол и се надява да се омъжи за него някой ден.

Попзвездата повдига завесата над личния си живот, показвайки снимки на дома си и на двамата си сина Шон Престън и Джейдън Джеймс.

Бритни има два развода зад гърба си и един развален годеж (с мениджъра си Джейсън Трауик), така че не може да се каже, че се е радвала на много късмет в любовта досега. Тя обаче се надява това да се промени и не изключва трета сватба в бъдеще.

„Бих искала да се омъжа отново и да имам още едно дете – момиче. Аз вярвам в приказката“, казва 33-годишната Спиърс пред изданието.

Тя излиза с 32-годишния Чарли, който е продуцент, само от шест месеца, но нещата помежду им изглеждат доста сериозни.

„Аз не съм човек, който може да даде пример за това как трябва да изглежда един брак, но смятам, че ако двама души се обичат и уважават, ако имат добра комуникация помежду си и са честни един с друг, това е добра основа за общото им бъдеще“, споделя звездата.

Спиърс признава, че не е експерт в любовта: „Връзките, взаимоотношенията са трудно нещо. Иначе аз знам какво е безусловна любов – това, което изпитвам към синовете си.“

Снимка: сп. People

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари