IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Харисън Форд беше изписан от болницата

30 март 2015 08 17

Преди три седмици актьорът претърпя самолетна катастрофа

Снимка; gettyimages.com

Снимка; gettyimages.com

Харисън Форд беше изписан от болницата и дори вече е забелязан този уикенд от папараците да шофира автомобила си в Лос Анджелис.

Актьорът от „Междузвездни войни“ изглежда се е възстановил от самолетната катастрофа, която претърпя по-рано този месец.

72-годишната холивудска звезда имаше наранявания на главата, след като двуместният му самолет се разби на голф игрище в района на Ел Ей. Самият Харисън пилотираше самолета, но беше принуден да направи аварийно кацане поради повреда на двигателя.

Неговият син Бен написа в Twitter акаунта си малко след катастрофата, че баща му е добре и че ще се оправи и от това страшно изпитание. „Искам да благодаря на всички за вашата загриженост. Татко получава възможно най-добрите грижи и ще оздравее. Той има силни дух и тяло“, написа Бен.

Харисън, който получи лиценза си за пилот преди 19 години, притежава около 11 частни самолета. Това обаче не беше първата му катастрофа – той се е разбивал и с хеликоптер през 1999 г., по време на полет над Калифорния.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари