IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роби Уилямс става ментор на Зейн Малик

31 март 2015 07 00

Роби чувства връзка с напусналия One Direction

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

Роби Уилямс се е свързал със Зейн Малик, за да говори с него, след като миналата седмица младият певец обяви, че напуска бой бандата One Direction.

Зейн всъщност тръгва по стъпките на Роби, който през 1995 г. прекрати пътя си със своята група Take That, след което стартира успешна солова кариера.

41-годишният Уилямс е предложил своите съвети на 22-годишния Малик, тъй като симпатизира на решението му и чувства, че той тръгва по неговия собствен път.

Изпълнителят на „Candy“ е предложил на Зейн помощта си, тъй като той самият навремето е получил ценна помощ от Елтън Джон.

Зейн е само една година по-възрастен от годините, на които беше Роби, когато напусна Take That. И двамата стигнаха до това решение точно пет години след влизането си в музикалния бизнес.

„Роби вижда себе си като един от малкото хора, които наистина могат да разберат какво преживява Зейн, затова иска да му предложи съветите си“, казва източник, близък до британеца.

Освен това преди дни стана ясно, че Зейн няма намерение да спре да пее, а наистина смята да започне солова кариера. Първоначално се твърдеше, че Малик е решил да напусне групата, за да води „нормален“ живот, но преди два дни стана ясно, че той вече записва в студиото първата си самостоятелна песен, като работи с продуцента Naughty Boy.

Източникът казва: „Музиката, която Зейн прави е напълно различна от тази на One Direction.“

Роби определено има какво да научи Зейн за шоубизнеса; Снимка: reuters.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари