IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт Патинсън и FKA twigs са се сгодили?

2 април 2015 08 00

Техен приятел твърди, че това може да е първоаприлска шега

Снимка; Splash News

Снимка; Splash News

Възможно е Робърт Патинсън и FKA twigs да са се сгодили, въпреки че приятел на певицата твърди, че новината е първоаприлска шега.

Вчера списание People написа, че звездата от „Здрач“ е предложил брак на своята приятелка, с която има връзка от около осем месеца.

Колегата на FKA twigs – Т-Pain написа в своя профил в Instagram, че слуховете за подобен годеж са разпространени от него самия и са просто една шега по случай 1 април.

Въпреки това, феновете на холивудския актьор останаха озадачени, тъй като от месеци се говори, че Патинсън е луд по новата жена в живота си и че наистина иска да се ожени за нея.

Неотдавна негов близък каза в медиите следното: „Двамата са неразделни и вече живеят заедно в къщата му.“

Освен това двойката прекара коледните празници със семейството на 28-годишния актьор в Англия и друг вътрешен източник разкри, че двете по-големи сестри на Роб – Лизи и Виктория „обожават“ новото гадже на брат си за разлика от предишното му – Кристен Стюарт.

Източникът каза: „Те имат много общо по между си, а любовта им към музиката ги свързва.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари