IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лупита Нионго: Мислех, че кариерата ми ще приключи след Оскарите

7 април 2015 09 27

Актрисата радва от страниците на Harper’s Bazaar, Великобритания

Снимка: Harper’s Bazaar

Снимка: Harper’s Bazaar

Лупита Нионго е една от звездите, които никога не разочароват със своята визия, дори нещо повече – при всяка своя поява те очароват всички, дори и критиците.

Носителката на Оскар обича да залага на нежни рокли в ярки или пък пастелни цветове, затова не е изненада, че и в новата си фотосесия Лупита не изневерява на стила си.

Холивудската звезда позира за Harper’s Bazaar, Великобритания и изглежда като предвестник на пролетта – щастлива, усмихната, заобиколена от цветя, с невероятен свеж и женствен стайлинг.

Наред с прекрасните снимки, 32-годишната Лупита Нионго дава и откровено интервю за изданието.

Ето и няколко акцента от него:

За живота след Оскарите: „Знаете ли, мислех си, че ще стигна края след Оскарите. Мислех си, че Оскарите ще дойдат и ще си заминат, изведнъж всичко ще се нормализира и аз ще се върна в апартамента ми“.

За това, че иска да бъде актриса, независимо от трудностите на славата: „Харесва ми да уча нови неща. Харесва ми да не изпитвам комфорт по някаква причина. Така е по-интересно, предизвикателството е по-голямо... Ето защо аз съм актриса. Защото няма нищо удобно в това да бъдеш актьор. Винаги сте на ръба, нали разбирате?“.

Снимка: Harper’s Bazaar

За отговорността, която идва с цвета на кожата: „Не го чувствам като отговорност. Чувствам се отговорна да говоря за някои важни неща, защото ми се е искало някой някога да ги е говорил на мен. Знам, че съм в уникална позиция, тъй като много хора по целия свят ме виждат и се свързват с мен. Чувствам това не като отговорност, а като тласък да говоря. Това е стимул. Това е 2015 година, човече. Досадно ми е да обяснявам, че мога да говоря английски език, защото кенийците говорят този език“.

В нашата галерия може да разгледате прекрасните снимки на чаровната Лупита Нионго за Harper’s Bazaar, Великобритания.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари