IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездните драми, които са достойни за големия екран

12 април 2015 12 21

Холивудските скандали, които са с перфектен сюжет за филм

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Понякога реални житейски събития могат да бъдат по-силни и драматични, отколкото измислените сюжети, разигравани във филмите. Както се казва, истината често е по-странна и от измислицата.

Като разгледаме някои от най-големите скандали в Холивуд, виждаме, че много от тях биха се превърнали в страхотни филми с голям бокс офис успех.

Сред тези реални скандали е бракът на Том Круз и Кейти Холмс. Те имат една от най-странните връзки в Холивуд.

Тя се омъжи за него почти без да го познава, бързо му роди дете, след което още по-бързо започна да изглежда много нещастна.

Говори се, че причината за нейното семейно нещастие се е криела в сциентологията, в която Том вярва сляпо.

Според слуховете Кейти не е искала дъщеря ѝ Сури да следва въпросната секта, като по-големите осиновени деца на Том – Конър и Бела.

Затова един ден Кейти избяга от мъжа си и подаде молба за развод за негова огромна изненада (по това време той беше в Исландия и снимаше филм). Говори се, че след тази нейна постъпка, двамата не са се виждали очи в очи никога повече. Освен това Круз сякаш забрави и за детето си от Кейти, с което спря да се вижда напълно.

Никой не знае какво точно се е случило в този брак, но изглежда е било доста мрачно. Със сигурност тази раздяла може да се превърне в интересен филм.

Вижте в галерията ни кои други подобни звездни скандали са идеални за филмиране.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
nito jiveia kato tezi na snimkata , nito imam tehnite problemi , Ne se zanimavam s kliuki za nepoznati hora ,
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар