IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скандалната Сара е с плочки на корема седмица преди раждането

8 април 2015 13 08

Моделът провокира с перфектната си фигура в 8-ия месец

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Сара Стейдж – провокативният модел, който публикува свои снимки с плочки на корема в 8-ия месец и успя да раздели общественото мнение, продължава да изглежда перфектно!

30-годишната красавица отново пусна свои снимки в мрежата, на които демонстрира супер форма. Още по-впечатляващото е, че дамата е вече в напреднала бременност и сама признава, че ѝ остава едва седмица до раждането.

Това обаче не спира Сара да спортува, а напротив, моделката залага на тренировките всеки ден.

Въпреки стотиците коментари под снимките ѝ, че манията ѝ за слабо тяло вреди на бебето, Сара продължава да информира феновете си как се развива във времето. Тя твърди, че лекарите не виждат нищо лошо или проблемно в тренировките, както и тя е сигурна, че не вреди на бебето.

Ето какво последно каза Сара за любовта си към фитнеса:

„Докато бебето ми е здраво, не смятам, че останалото има значение. Не мога да повярвам, че хората може да казват такива злобни неща на една бременна жена. Това е грубо! Бебето ми е здраво и аз съм щастлива!“.

А вие какво мислите за случая на Сара – подкрепяте ли желанието ѝ да спортува така активно или сте против? 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Милата, и за какво и за кого го прави? За себе си или за пред камерите. ОК спортуваш си, но защо си правиш голи снимки, пред кого се доказва - комплексарка. Ех ако можеше бременността да премине с абсолютно плосък корем, после хоп едно бебе, за което се грижи гледачка и тя обратно пак във фитнеса за да снима плочките си по ***.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
brum_brum ( преди 9 години )
Всъщност жената не е особено слаба, има си и дупе и бедра. Смятам, че просто споделя снимки от 6, макс. началото на 7 м. от бременността, което си личи по височината на корема-т.нар. фундус. Някой по-долу вече е писал за проблемите свързани с обсесията по изграждането на нереалистични образи в нет-а и възможностите за манипулации с фотошоп и т.н. ето това е нездравословно според мен, но то по-скоро е в графата ментални проблеми...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Лидия ( преди 9 години )
Леле вие сте трагични!Егати мисленето.Жената води здравословен начин на живот, спортува, грижи се за себе си, което не вреди на бебето и.Това, че вас ви мързи да помръднете, не значи, че и другите са такива!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
? ( преди 9 години )
А защо изобщо й се налага да си показва бременния корем?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
. ( преди 9 години )
Всяка бременност е индивидуална, но на мен това по-горе ми прилича на фотошоп. Не изглежда така коремът на бременната жена. Не виждам и linea nigra.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Koko ( преди 9 години )
Няма лошо, след като така се чувства добре, а и бебето също, защо не!Стига сме робували на остарели правила.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
https://***.facebook.com/AshleyHornerFitness/photos/pb.198925703462480.-2207520000.1428612253./875802782441432/?type=3&theater - това е тренираща бременна 8 дни преди раждане. защо вярвате сляпо на всичко, което ви се предлага като информация в нета...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Змея ( преди 9 години )
Ами трябва да я линчуват, какво да мислим...Ей такива натрисат комплекси на хората и една жена вместо да си кара спокойна бременност и да роди здраво дете ще ходи по фитнеси и ще пази диети за да изглежда като тая ненормална......Живеем в супер комплексарско време, дето модели излезли из под Фотошоп, диктуват как да изглеждат хората.Кое е по важно -да роди здраво бебе или да има плочки по корема......ненормална работа.....Вие журналистите сте за бой, откъде ги изравяте тия щуротиййй
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар