IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Бекъм ще е кръстник на бебето на Лив Тайлър

11 април 2015 08 23

Ексфутболистът е близък приятел на половинката на актрисата

Лив, Дейв, Сайлър и нейният син Майло; Снимка; Splash News

Лив, Дейв, Сайлър и нейният син Майло; Снимка; Splash News

Дейвид Бекъм ще става кръстник на бебето на Лив Тайлър и половинката ѝ Дейв Гарднър. Пенсионираният футболист е много добър приятел с Дейв, който е британски футболен агент.

Според слуховете, публикувани във вестник Sun, Бекъм и Гарднър продължават да са супер близки, въпреки че вече не работят заедно, но пък редовно се виждали и си говорели по телефона всеки ден, така че нямало по-подходящ избор за кръстник на бебето, което се казва Сейлър.

Преди години Дейв е бил кум на Дейвид и Виктория Бекъм, а освен това Гарднър знае добре, че приятелят му много се разбира с децата (тъй като си има четири) и им оказва много положително влияние, което ще е добре за кръщелникът му.

Иначе Тайлър и Гарднър се запознаха миналата година (2014) покрай супермодела Кейт Мос, която пък е близка приятелка на Лив. Влюбените се сдобиха с бебе през февруари, а малко преди това се сгодиха. И Лив, и Дейв имат по един голям син от предишните си бракове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари