IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана беше хваната да смърка кокаин?

15 април 2015 08 10

Определено попзвездата действа подозрително на снимките

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Попзвездата Риана винаги е отричала да употребява наркотици, но преди два-три дни случаен човек я е заснел как смърка нещо, което много наподобява кокаин.

На кадрите, които са част от видео, като че ли се вижда как певицата се подготвя да сложи подозрително вещество в носа си, докато се забавлява в женска компания на музикалния фестивал „Коачела“ в Калифорния.

Видеото беше публикувано в Instagram, но за много кратко, след което беше свалено от мрежата. На него се вижда как 27-годишната звезда седи на една маса с приятели, които танцуват около нея.

Тя държи нещо като тръбичка или станиол, след което се вижда как държи носа си запушен в продължение на няколко секунди.

Снимка: Instagram

Според някои нейни фенове, видеото е спекулация и тя всъщност държи цигара. Факт е, че кадрите са с твърде лошо качество, за да може да се определи какво точно става на масата на Рири.

Снимка: Instagram

По принцип певицата от Барбадос е известна купонджийка, а като се имат предвид средите, в които се движи, не е изключено да посяга към дрогата.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари