IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брокер от Уолстрийт укроти Славена Вътова

15 април 2015 10 09

Мис България 2006 е в очакване на първото си дете

Снимка: сп. Story

Снимка: сп. Story

Само за година и половина Мис България 2006 Славена Вътова срещна мъжа на живота си – Юлиян, скоро двамата очакват и своето първо дете. Без да се ровят взаимно в миналото си, двамата живеят в пълна хармония и са убедени, че са се намерили в точното време.

Планираната за лятото сватба засега се отлага, защото Вътова бързо забременя и през април ще стане майка за първи път.

Мъжът, спечелил сърцето на една от най-красивите и популярни жени у нас, е 41-годишен бивш брокер от Уолстрийт.

Името му се спрягаше в медиите около 4-годишната му присъда в Щатите, която според тиражираните версии, била заради крупна финансова измама.

„Образът, създаден в общественото пространство не ме интересува“, категорична е Славена пред сп. Story.

Вътова усеща, че е намерила точния човек за себе си, а пълната хармония и разбирателство, които царят помежду им, са доказателство, че не може да се е излъгала в избора си. Досега не ѝ се е случвало нищо подобно в нито една от връзките ѝ.

„Точно това си говорих наскоро с една приятелка. Никога не съм била от типа жени, чиято цел в живота е да създадат семейство и деца на всяка цена, или които си правят планове, че до еди-каква си възраст трябва да направят това, това и това“, споделя Мис България.

Тя е щастлива, че е открила мъжа на живота си и не я притеснява разликата от 16 години помежду им.

„Когато жената е бременна, е уязвима и слаба, става капризна, често сменя настроението си – тогава до теб да има човек, който да те кара да се чувстваш така спокойна и уверена в себе си, е истински късмет. Сега най-пълно осъзнавам, че на мен ми се случва най-прекрасното нещо, в най-прекрасното време, с най-правилния човек за мен. Просто не си представям да мога да бъда по-щастлива от сега“, категорична е Славена.

Тя обаче е дискретна относно миналото на съпруга си.

„Не съм в позиция да обсъждам нещата около неговата работа, какво му се е случвало и защо. Той не е поискал досега да говори, защото е много обиден на българските медии. Тук са се тиражирали всякакви небивалици, кой каквото е чул, разбрал-недоразбрал, търсела се е само сензацията. Юлиян няма личен интерес да излиза и да говори на тази тема, защото това не е свързано със сегашната му работа тук. А що се отнася до моето отношение към тази история, каквото трябва да знам, да съм спокойна, да съм наясно с нещата и да имам позиция, го знам. Ние сме говорили и той е бил открит пред мен. Единственото, което мога да кажа по този въпрос, е, че това, което се говори, няма нищо общо с това, което е било“, допълва Славена Вътова.

Както и съпругът ѝ, Славена също има неприятен момент от биографията си – компромат с порно клип, който се завъртя преди 5 години в нета и в който се твърдеше, че е главната героиня.

„Това дори не беше нещо, от което да се ядосам толкова, защото знаех, че това не съм аз“, коментира тя.

Източник: Александър Попов, dnes.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Пепа-тръна ( преди 9 години )
Много ясно,че ще я укроти брокер,а не съседа Мишо
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар