IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скандалната Сара Стейдж роди здраво бебе

17 април 2015 06 10

Моделът стана майка на момченце

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Скандално известната моделка Сара Стейдж стана майка на момченце. 30-годишната красавица, която в последните месеци набра огромна популярност заради перфектната си визия в последните месеци на бременността си, роди здраво бебе.

Моделката, която месеци наред провокираше възмущението на майките в мрежата заради разголените си снимки, на които демонстрира идеални форми и плочки на корема, е родила в началото на седмицата

Бебето се казва Джеймс Хънтър и тежи 3,820 кг и е дълго 55,88 см. Гордата майка все още не е качила снимки на новороденото, но пък показа, че има страхотен апетит, като постна снимка, на която се вижда как се е заредила със сили след раждането. А именно с 2 огромни бургера с пържени картофки.

Сара се превърна в една от най-коментираните и критикувани жени в социалните мрежи, след като постоянно качваше свои снимки, на които позира само по бельо.

Моделката до последно изглеждаше перфектно и малцина можеха да предположат, че е бременна в 9-ия месец, тъй като коремът ѝ бе прекалено стегнат и ясно се виждаха плочките ѝ.

Въпреки стотиците коментари под снимките ѝ, че манията ѝ за слабо тяло вреди на бебето, Сара продължава да информира феновете си как се развива във времето. Тя твърдеше, че лекарите не виждат нищо лошо или проблемно в тренировките, както и тя е сигурна, че не вреди на бебето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари