IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс и Патрик Шварценегер се разделиха

21 април 2015 06 44

Двамата имаха шестмесечна връзка

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Майли Сайръс и Патрик Шварценегер са сложили край на своя роман, който продължи около шест месеца. Източници, близки до двойката твърдят, че попзвездата и синът на Арнолд са се разделили, тъй като искат различни неща на този етап от живота си.

Според слуховете 22-годишната изпълнителка на хита „Wrecking Ball“ е очаквала повече от връзката си с 21-годишния Патрик, но на него още му се ходи по купони.

През последните седмици Сайръс е заета да записва новия си албум и почти не излиза от звукозаписното студио, а през това време синът на Шварценегер беше забелязван да се забавлява с приятели на музикалния фестивал Коачела.

Вътрешният човек добавя: „Те просто се намират на различни места в живота си. Той е безгрижен и учи в колеж, а тя е ангажирана да гради кариера.“

Смята се, че двойката преживя криза, след като Патрик беше забелязан да се прегръща с друга жена, докато беше на почивка в Кабо Сан Лукас, Мексико, миналия месец.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари