IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Биляна Йотовска с нова еротична провокация

22 април 2015 07 30

The Secret Garden се завръща

Биляна Йотовска с нова еротична провокация

След завръщането си от Дубай и Китай, където ангелите на The Secret Garden представиха успешно някои от най-атрактивните си шоу програми, Биляна Йотовска и Невена Воденичарска са готови с най-новата си провокация и шоу за 2015-та – „LUXURY DIAMONDS / Магията на кристалите“.

Ексклузивната премиера на впечатляващия проект, съчетаващ елементи на авангардно фешън шоу, пищни костюми, топлес модели, денс и балетен пърформанс, ще се състои на 25 април, на сцената на столичния :PM CLUB. Музикалното настроение на гостите през цялата вечер ще бъде поверено в ръцете на топ диджеите Ясен Петров и DJ Vasquez.

Най-атрактивната и сексапилна шоупрограма в България вече подготвя най-добрия си състав за съботното парти. Шест танцьори ще представят своите уникални пърформанси на сцената на Тайната градина, а еротичната им хореография ще гъделичка сетивата на публиката в хитовия клуб.

Шестата в света в категория „Bikini fitness“ от World Championship Canada и Балканска шампионка за 2014-та Биляна Йотовска, ще пристигне за премиерата на новото шоу директно от Пловдив, където по-рано същия ден ще вземе участие в първото си състезание за годината. Всички гости ще могат да я видят в състезателна форма! След участието си, Биляна ще потегли директно за Балканското и Европейското първенство, съответно в Румъния и Испания.


2015-та стартира изключително успешно за The Secret Garden Show. Биляна Йотовска и Невена Воденичарска представиха впечатляващо шоу на сцената на Maydan Beach Club в Дубай и посрещнаха Нова Година в един от най-космополитните градове в света.

След успешното представяне на момичетата в Дубай, екипът на The Secret Garden се отправи на 35-дневно самостоятелно турне в Китай, като по този начин се превърна в първото българско денс шоу, стъпило на Азиатския континент. Красавиците разписват в програмата си цели 28 изяви в едни от най-големите и модерни градове на Китай като Шанхай, Ланджоу и др.


The Secret Garden правят още една крачка напред в професионалното си развитие, вкарвайки различни хореографии в програмата на спектаклите. Всяка година Биляна Йотовска и Невена Воденичарска подготвят няколко нови парти проекта, свързани със света на фантазията.


Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

анонимен ( преди 8 години )