IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт Дауни Джуниър си тръгна скандално от интервю (Видео)

23 април 2015 13 00

Актьорът се възмути, че го питат за наркоманското му минало

Снимка:reuters.com

Снимка:reuters.com

Робърт Дауни Джуниър напусна скандално последното си интервю, след като водещият му зададе въпрос за миналото му като наркоман и затворник.

Актьорът се възмути, че журналистът от Канал 4 Кришнан Гуру-Мурти дръзва да го разпитва за времето му в затвора и за личните му взаимоотношения с неговия баща.

Звездата от „Железният човек“ беше поканен в предаването, за да говори за най-новия си филм „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“, но когато беше запитан за проблемното си минало, което включва множество арести и злоупотреба с наркотици и алкохол, той определено се почувства притиснат.

В началото на интервюто 50-годишният актьор изглежда в добро настроение, но постепенно се вижда във видеото как започва да се изнервя от въпросите на Кришнан.

Робърт беше помолен да обясни думите си от преди време: „Не можеш да отидеш в щатски затвор, след като си бил в хотел за 2 хиляди долара на вечер.“

След това звездата видимо се разстрои от въпроса на водещия за трудната му връзка с баща му.

Веднага след този въпрос Дауни си тръгна, заявявайки, че не е на интервюто с водещата Даян Сойер, която е известна с това, че задава твърде лични въпроси.

По-късно Кришнан заяви в своя Twitter акаунт следното: „Стоманен момент с Железния човек“. Потребителите обаче му отговориха, че „няма класа“ и че Дауни с право си е тръгнал.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Веса Лалова ( преди 8 години )
Много ясно, че се е засегнал, ако журналистът го е попитал за периода, когато е имал проблеми с наркотиците и е бил в затвора. Кришнан Гуру-Мурти явно не разбира от етика и затова изкопава трупове от миналото на хората. Той е страхотен актьор и е умен
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар