IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Патрик Демпси шокиращо напусна „Анатомията на Грей“

27 април 2015 13 00

Феновете на шоуто ще правят петиция за връщането на актьора

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

Патрик Демпси беше д-р Макдрийми повече от десетилетие, но миналата седмица стана ясно, че напуска сериала „Анатомията на Грей“ завинаги.

Това накара феновете на медицинската драма да организират петиция, озаглавена „Върнете д-р Дерек!“. Петицията е подписана от над 5000 души, като тя е насочена най-вече към създателката на шоуто – Шонда Раймс, за която се счита, че е в обтегнати отношения с Демпси.

Освен това почитателите на сериала не са доволни от начина, по който звездата се оттегля от поредицата – като героят му умира в жестока катастрофа.

Този трагичен обрат на събитията в „Анатомията на Грей“ е доста изненадващ, като се има предвид, че д-р Дерек Шепърд беше главният герой в шоуто и то в продължение на 11 сезона!

Финалната серия ще бъде показана на 14 май по телевизия ABC и ще бъде последна за Патрик.

2015-та година явно е много повратна в живота на Демпси, който наскоро обяви, че се разделя със съпругата си Джилиан, майка на трите му деца, след 15-годишен брак.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 8 години )