IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роси Иванова: Не съм имала проблем с кокаина

28 април 2015 09 50

Красавицата се завръща на модния подиум, иска да се снима във филми

Снимка: LOVE style

Снимка: LOVE style

"Мис България 2005" Роси Иванова се завърна в светския живот след дълго отсъствие.

„Ограничих медийните си изяви, за да се развивам в нещо друго. По-продължителното ми отсъствие веднага събуди различни подозрения и развихри фантазиите на някои хора. Писанията по медиите за мен нямат нищо общо с действителността“, споделя Роси.

„Чела съм всякакви статии за себе си, но историята с кокаина и зависимостта към наркотиците ужасно много засегна мен и семейството ми и притесни близките ми. Никога не съм давала явни поводи за това. Не съм имала здравословни и психически проблеми или наркотични зависимости. Чувствам се в страхотно здравословно и душевно състояние“, казва тя в ексклузивно в интервю за списание LOVE style.

Красивата брюнетка отрича упоритите слухове, че се е лекувала в наркокомуна в чужбина. „През цялото време съм си била тук и всички хора, които ме познават, знаят, че е било така“, допълва още тя.

Роси споделя, че възнамерява да възобнови модните си ангажименти и да работи отново като модел. Тя има и опит като тв водеща в предаването „ВИП“ с Евгени Минчев по Канал 3. Освен това като някои нейни колежки и тя проявява интерес към киното.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари