IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън роди момиче

2 май 2015 12 28

Още не се знае името на новата британска принцеса

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън и принц Уилям станаха горди родители и на дъщеря. Второто дете на британската кралска двойка се е родило днес сутринта, около 8.30 часа, в същата болница в Лондон, в която се роди и първородното им дете - принц Джордж.

Синът на херцозите на Кеймбридж е на 21 месеца, а през юли ще навърши две годинки. Само преди три дни 33-годишната Кейт и 33-годишният Уилям празнуваха своята 4-та годишнина от сватбата си.

В официалното изявление на двореца "Кенсингтън" се казва, че Кейт и бебето са добре и че всички членове на двете фамилии са много щастливи от появата на принцесата.   

За много британци новината, че второто дете на Кейт и Уилям е момиче е повод за еуфория. От девет месеца в страната се правят облози какво ще е името на бебето, ако то е от женски пол. Много хора се надяват принцът да кръсти дъщеря си на своята покойна майка Даяна, която беше известна като принцесата на народа. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Anonimen ( преди 8 години )
Голяма радост няма що.Английска ***.Ако не беше на това място сега щеше да храни добитъка на някой вълнясал английски селянин.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар