IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Днес Гери Халиуел се омъжва за шеф от Формула 1

15 май 2015 09 26

Децата на Ема Бънтън и Мел Би ще заведат булката до олтара

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

Гери Халиуел, която трябва да се омъжи по-късно днес (15 май) ще бъде отведена до олтара от децата на своите колежки от „Спайс гърлс“ – Ема Бънтън и Мел Би.

42-годишната певица, която навремето стана известна като Джинджър спайс, трябва да сключи брак с шефа на екипа на Red Bull от Формула 1 – Кристиан Хорнер.

Гери е поканила на сватбата всичките си четири бивши колежки от момичешката група, но само Ема и Мел Би ще могат да присъстват, тъй като другите дами (Виктория Бекъм и Мел Си) имат служебни ангажименти.

Източник разкрива пред вестник Sun следното: „Гери иска сватбата й да е семейно тържество с роднини и близки приятели, а момичетата от групата са ѝ най-добрите приятелки.“

9-годишната дъщеря на Гери – Блубел ще бъде придружена от синовете на Бънтън – Бо и Тейт, както и от най-малката дъщеря на Мел Би – Мадисън и всички те ще заведат булката до олтара.

Източникът добавя: „Спайс Гърлс“ е много важна част от живота на Гери и тя е на седмото небе, че Мел и Ема ще бъдат до нея.“

Церемонията ще се проведе в Бедфордшир, Англия. По-рано тази седмица стана ясно, че родителите на младоженеца няма да присъстват на сватбата, защото не харесват бъдещата си снаха. Затова пък неговите братя и близките му приятели ще бъдат на тържеството.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари