IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейн Фонда – модна икона на 77

24 май 2015 08 35

Актрисата доказва, че възрастта е само едно число

Снимка: сп.W

Снимка: сп.W

Джейн Фонда изглежда зашеметяващо на корицата на последния брой на списание W (юни/юли/2015).

77-годишната холивудска звезда доказва, че една жена може да бъде модна икона във всяка една възраст от живота си.

Джейн е дъщеря на Хенри Фонда, сестра на Питър Фонда и леля на Бриджит Фонда и е двукратна носителка на наградата „Оскар“, но продължава да работи активно. През тази година ще се появят три филма с нейно участие, а освен това тя е звезда в сериала „Грейс и Франки“.

Бившата съпруга на Тед Търнър, която през 80-те популяризира аеробиката като спорт, е заснета от топ фотографа Стивън Мейзъл. Тя носи бял тоалет на Giambattista Valli на корицата, а на вътрешните кадри е облечена в дрехи на Lanvin, Nina Ricci, Elie Saab и Prada.

Актрисата споделя с изданието, че ѝ се струва нелепо да я наричат модна икона, предвид възрастта ѝ.

Тя казва: „Честно казано, връзката ми с модата винаги е била сложна и обтегната. Когато започвах като актриса в Ню Йорк, работех и като модел, защото имах нужда от пари, с които да си плащам уроците по актьорско майсторство. Но в крайна сметка нямах всички необходими данни, за да стана известен модел. Освен това аз мразех да позирам, не се грижех достатъчно за визията си и не обръщах никакво внимание на дрехите.“

През февруари пък, в интервю за списание DuJour, Фонда разкри изненадващо, че цял живот е пушела марихуана и продължава да го прави и до днес от време на време.

Тя се описа във френското издание като „феминистка-християнка, която изучава будизма“.

Вижте снимки на неостаряващата актриса в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари