IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вижте как са изглеждали звездите като абитуриенти

24 май 2015 13 00

Вероятно не всички си харесват снимките от бала

Дженифър Анистън и нейният кавалер за бала. Снимка: boreme.com

Дженифър Анистън и нейният кавалер за бала. Снимка: boreme.com

В момента сме в разгара на сезона на абитуриентските балове и затова решихме да ви покажем как са изглеждали някои от любимите ви звезди по време на техните балове.

Всеки човек има монументални моменти в живота си, а завършването на гимназията е един от тях. Вероятно сега, когато гледат снимките си от своите балове, някои знаменитости не са във възторг от прическите и тоалетите си, но вероятно преди време са се харесвали като Дженифър Анистън, може би.

От снимките от баловете на известните личности се вижда, че някои от тях са залагали на съвсем семпли рокли, а в днешно време показват много по-дръзки тоалети на червения килим. Щурата Лейди Гага (а тогава просто Стефани Германота) например, е носела стандартна официална синя рокля, която няма нищо общо с днешните ѝ модни предпочитания.

На кадрите на други знаменитости пък определено се вижда, че те са били хит на своята абитуриентска вечер и сигурно са се окичили с титлата „Мис или мистър Бал“, като Блейк Лайвли, например.

Вижте снимки на звездите – абитуриенти в галерията ни!

Тази година абитуриент ще бъде Джейдън Смит – синът на Уил и Джейда Пинкет; Снимка: pleiadianmessa

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари