IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вижте Мис Туризъм Планета България 2015

25 май 2015 10 31

Марина Минчева спечели конкурса

Мис Туризъм Планета България 2015 Марина Минчева.

Мис Туризъм Планета България 2015 Марина Минчева.

Марина Минчева е победителката в конкурса за красота Мис Туризъм Планета България 2015.

Тя пребори конкуренцията на останалите красавици и спечели короната на атрактивно и бляскаво събитие, което се проведе на 24 май в Sofia Ring Mall.

Стотици почитатели на женската красота и стилните тоалети се събраха в неделя вечер в най-новия столичен мол в полите на Витоша, за да видят финала на конкурса.

Организаторите регистрираха голям интерес към участие в надпреварата, но финалистките, избрани на предварителен официален кастинг ден по-рано, бяха десет.

Водеща на Мис Туризъм Планета България 2015 беше едно от известните имена в модните среди у нас – топмоделът и актриса Гери Дончева.

В журито бяха Мис България 2014 Симона Евгениева, Мистър България 2012 Мартин Иванов, Никос Ксеталис – генерален мениджър на Sofia Ring Mall, Джордж Котуляс – организатор на конкурса, основател и собственик на MODELS ACADEMY GREECE и на агенция FUTURE MODELS, Камелия Аврамова – модел и телевизионна водеща, Ирина Папазова – президент на модна агенция „Интермоделс“ и сръбският топмодел Мая Смолович.

Сред гостите на събитието бяха Преслава Пейчева и Ясен Велчев от група „Те“, телевизионният водещ Наско Михайлов и още известни имена от модните среди у нас.

Победителката Марина Минчева е на 24 години от София. Тя завършва Софийския университет „Св. Климент Охридски“ със специалност „Геология“. Марина ще представи страната ни на престижното международно 19-то издание на конкурса Мис Туризъм Планета, което ще се проведе в Гърция на остров Миконос между 22-и юни и 7-и юли.

За втора подгласничка на победителката беше избрана Вероника Стефанова на 25 години от гр. София, а на второ място и за първа подгласничка се класира Велислава Ковачева, на 23 години от гр. София.

Конкурсът за красота Мис Туризъм Планета е регистриран в САЩ през 1971 г. Джордж Кутуляс е собственик на франчайза на конкурса от 1987 г. и оттогава го организира в много страни в целия свят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари