IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кланът Бекъм на разходка с лодка по река Кам

26 май 2015 10 00

Семейството гостува на Стивън Хокинг в Кеймбридж

Снимка; dailymail.co.uk

Снимка; dailymail.co.uk

Дейвид и Виктория Бекъм заведоха семейството си на приятен следобеден круиз из река Кам в Кеймбридж.

Звездният клан дори успя да се срещне и с легендарния физик проф. Стивън Хокинг, споделяйки, че това е била истинска чест и привилегия за тях.

На забавната семейна екскурзия присъстваха освен четирите деца на знаменитата двойка, техните родители, както и сестрата и племенницата на модната дизайнерка.

40-годишният ексфутболист пък реши да поеме управлението на лодката и да гребе по реката, споделяйки преживяното с последователите си в Instagram.

Сестрата на Виктория прилича доста на нея; Снимка: dailymail.co.uk

Фамилията се беше разпределила в две лодки, като в едната беше Дейвид със синовете си Бруклин, Ромео и Круз, както и неговите родители, а в другата бяха Виктория с три-годишната ѝ дъщеря Харпър, както и сестра ѝ Луис, която наскоро се разведе, племенницата ѝ и нейните родители Джаки и Тони Адамс.

Снимка: Instagram

Звездното шествие по реката предизвика истинска еуфория сред студентите в градчето, които са били във възторг, че са видели всички членове на фамилия Бекъм заедно. Туристите и жителите на Кеймбридж също са се стекли към брега на реката, в желанието си да зърнат Бекъмови.

Снимка: Instagram

Снимка: dailymail.co.uk

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари