IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майката на Кендъл я кара да излиза с Люис Хамилтън

26 май 2015 14 30

Крис Дженър е набелязала гадже за дъщерята-топмодел

Кендъл Дженър и Люис Хамилтън; Снимка: Instagram

Кендъл Дженър и Люис Хамилтън; Снимка: Instagram

Вчера жълтите медии свързаха шампиона от Формула 1 Люис Хамилтън в афера с модела Джиджи Хадид, но се оказва, че той е зашеметен по-скоро от друга красавица и колежка на Джиджи.

30-годишният бивш приятел на певицата Никол Шерцингер по-скоро има романтични намерения към 19-годишната Кендъл Дженър, която носеше неговата златна верига в Монако в неделя.

Според слуховете майката на Кендъл – Крис Дженър насърчава дъщеря си да завърже роман с британския автомобилен пилот, който от няколко месеца е необвързан.

Слуховете, че между стройната брюнетка и Люис може да има флирт се появиха, след като тя беше забелязана да носи неговата златна верига на Гран при в Монако.

Вътрешен човек, близък до модела, казва: „Крис наистина иска Кендъл да излиза с Люис. Тя смята, че той е перфектен за дъщеря ѝ, защото не е лошо момче.“

Вчера Кендъл пусна този кадър в Instagram, намеквайки, че е влюбена.

Според източника Кендъл досега все си падала по лоши момчета като Крис Браун и Джъстин Бийбър и именно затова майка ѝ искала да ѝ намери по-стойностен мъж.

Интересното в случая е, че и Джиджи също е необвързана от известно време, след като се раздели с певеца Коди Симпсън, а вероятно и тя е заинтригувана от британския шампион.


Въпросният златен ланец, с който Кендъл се беше окичила в неделя; Снимка: reuters.com

Кендъл и Джиджи – коя ли ще спечели сърцето на шампиона Хамилтън? Снимка: dailymail.co.uk

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари