IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Невърленд“ на Майкъл Джексън се продава за 100 милиона долара

30 май 2015 06 59

Архитектурата на имението е вдъхновена от разказите за Питър Пан

Снимка: gettyimages.com

Снимка: gettyimages.com

Ранчото на Майкъл Джексън „Невърленд“ се продава за сумата от 100 милиона щатски долара.

В това имение, което се намира в Санта Барбара, САЩ покойния крал на попа живееше до 2004 г. Той се изнесе тогава след полицейска акция в ранчото, по време на разследването срещу него за блудство с дете.

Дотогава Майкъл се гордееше с парка си, в който има много увеселителни съоръжения и мини зоологическа градина с екзотични животни.

Джексън купи земята от 2700 декара през 1987 г. за сумата от 19,5 милиона щатски долара. Тук се състоя и първата му брачна церемония с Лиса Мари Пресли през 1995 г.

През 2008 г. попзвездата имаше финансови проблеми и изтегли банков заем от няколко милиона, ипотекирайки ранчото. За съжаление музикалната легенда почина внезапно през юни 2009 г. и ранчото остана в ръцете на банката Colony Capital LLC, която днес го продава.

Имението включва над 20 сгради, включително основната къща, къщи за гости, кино и др.

Архитектурата, ландшафтът и дизайнът на „Невърленд“ са вдъхновени от разказите за Питър Пан – момчето, което не иска да порасне, подобно на Майкъл.

Вижте снимки на ранчото в галерията ни!

Снимка: gettyimages.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари