IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елен Колева: Публичният ми имидж е ужасен и евтин!

10 юни 2015 15 00

Талантливата актриса споделя, че е много по-различна от това, което хората са чели за нея

Снимка: Личен архив

Снимка: Личен архив

Елен Колева категорично е една от най-сексапилните млади актриси в България.

През последните няколко години тя ни показа, че освен ефектна визия, има многобройни таланти.

Преди няколко години тя се изяви като водеща в риалити формата „Lord of The Chefs“. През пролетта на 2013-та ни показа, че може и да танцува невероятно в третия сезон на шоуто „Денсинг старс“.

Преди броени дни пък завърши участието си в предаването „И аз го мога“, където ни разкри, че освен много способна и схватлива (справи се блестящо с всички предизвикателства), е една смела, независима и амбициозна жена.

Елен има и много огнен темперамент, като истинска представителка на зодия Овен. Може би именно заради това, понякога реагира твърде емоционално и прибързано, оставяйки погрешно впечатление за себе си.

А ето какво ни разкри в откровен разговор синеоката красавица от Монтана:

Елен, какво харесваш най-много в себе си и какво намираш за секси в един мъж?

Харесвам в себе си най-вече своята женственост! Това, което намирам за привлекателно в един мъж е основно неговото поведение. Иначе за мен са важни ръцете на мъжа – те говорят много за това какъв тип човек е той.

Кои са най-близките ти приятелки?

Най-близките ми приятелки са от детските ми години. Част от тях се занимават с изкуство, но не са от шоубизнеса.

Ти имаш много таланти – актриса си, танцуваш, била си тв водеща. Кой твой талант още не сме видели?

Не сте ме чували как свиря на пиано и не сте чели моите разкази и стихове. Имам желание това скоро да се случи и се надявам да издам своята първа книга!

Има ли разминаване между публичния ти имидж и истинската Елен?

Публичният ми имидж е ужасен и евтин! Той бе грижливо създаван години наред от недоброжелатели. Само хората, които истински се докосват до мен, разбират каква съм в действителност.

Какво ти предстои в професионален план?

Надявам се сега, след края на шоуто „И аз го мога“, да ми се случат хубави и желани от мен неща. Но преди да продължа да работя, мисля да си почина малко и да попътувам.

Как се грижиш за формата си?

Грижа се за тялото си без да се вманиачавам на тази тема. Харесвам формите и извивките си и се старая да ги запазя! Обичам водата и водните спортове, както и плуването, масажите и парната баня.

Какво ти е мнението за социалните медии?

Социалните медии са неизбежни за времето, в което живеем, но смятам, че отнемат повече, отколкото дават. Там има толкова много информация, която в един момент ни обърква. Те ни отнемат не само време, но и енергия!

Снимка: Личен архив

Кой е най-хубавият подарък, който си получавала и съответно правила?

Получавала съм много хубави подаръци, като един от най-хубавите е моето 8-годишно куче, което е и най-добрият ми приятел. А най-хубавият подарък, който съм правила е едно птиче, на име Прелест. Най-хубавото нещо, което ми се е случвало наскоро определено беше шоуто „И аз го мога“.

Чувстваш ли се готова за семейство и деца?

Когато дойде моментът съм сигурна, че ще го позная!

Какво може да те ядоса?

Това което ме ядосва е нежеланието на хората да признаят истината, казвайки често на бялото-черно, сякаш опитвайки да убедят себе си и Вселената, а това е невъзможно!

Какво мислиш за естетичната хирургия?

Нямам нищо против естетичната хирургия, но тя няма нищо общо с развитието на индивида. Човек трябва преди всичко задължително да работи върху личността си, а подобренията и работата върху визията са въпрос на избор.

Лошата реклама вредна или полезна е за един артист?

В България вече почти няма друга реклама освен жълтата. Сигурна съм, че и на това ще се наситим. Често се пишат неща, които са абсурдни и елементарни и дори обидни за самите журналисти!

Снимка: Личен архив

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

елен? нищо не разбир ( преди 8 години )
Какво е направил този елен на тази Колева?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимна ( преди 8 години )
Като гледам нещата и от двете страни - Майонеза - Елен вървят към опити за събиране.Но това е нормално, защото 6 години не могат да се заличат лесно.Това важи за всички хора, а не само за тях.на 30 ти Майонезата си плати цяло интервю в "Мармалад" по БТВ, защото няма как да се покаже пред НТ, в което разказа ,че търси баланс, че работи над това дали да има друго дете и че го заплашват по телефона. Той, когато започне да чете философски книги /МАЙОНЕЗА ,ПОДЧЕРТАВА СЕ САМО ФРОЙД/ тъгува за Елен , а и обяви ,че иска да има дете.Смятам,че цялото интервю бе обръщение към нея. Най- вероятно е да се съберат.Не вярвам да е толкова глупав да роди сървайварката от него .Така че Елен е на ход, ако реши може да я изпревари.Детето им със сигурност ще е плод на любов, а с Ралица е пълно нещастие. И Майонеза най-хубава от младите настоящи и минали приятелки е жена ти.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 8 години )
Злобата вреди много !! Кога ли ще го разберете?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
User ( преди 8 години )
Тази пак я лансират! Да няма нов спонсор, опс - гадже?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 8 години )
сякаш чета лексикон на петокласничка
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар