IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър никога не се извинява

19 юни 2015 09 01

Певецът смята, че не е честно хората да очакват това

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

През последната година и половина Джъстин Бийбър имаше няколко сблъсъка със закона, но не мисли, че е редно изобщо да се извинява или да поеме отговорност за действията си.

Певецът не само смята, че това е ненужно, но и е на мнение, че не е честно спрямо него хората да очакват подобно нещо.

„Не мисля, че някой някога се е съмнявал в моите музикални възможности и това е нещото, което ме е запазило толкова дълго, въпреки негативните неща, които се носят за мен“, каза Джъстин Бийбър.

Бившият на Селена Гомес оправдава липсата на извинение с това, че и той е като всички останали на неговата възраст и преди всичко – човек.

„Хората искаха да се извиня, за което не мисля, че е много честно. Определено ще поема отговорност, тъй като съм голям човек, но никога няма да се извиня за това, че съм човек и правя грешки“, оправда се тийнидолът.

21-годишният изпълнител вярва, че всичко това е част от процеса на порастване и превръщане в мъж или жена.

„Много съм щастлив от това на какъв етап съм в момента, това е със сигурност. Вземете си секунда, поспрете и преценете ситуацията, като помислите: „Добре, това не може да е вярно“ или просто ми дайте предимствата, породени от съмненията. Това е всичко, което искам.“, призна певецът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари