IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс има връзка с жена

21 юни 2015 07 00

Новата половинка е от ангелите на Victoria's Secret

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Майли Сайръс бързо замени Патрик Шварценегер и вече има нова връзка... с жена.

Певицата се среща с ангела на Victoria's Secret, Стела Максуел, а запознати твърдят, че отношенията им са вече на няколко месеца.

„Те се държат за ръце и се прегръщат, много им е комфортно една с друга. Със сигурност са заедно“, потвърди източник пред New York Daily News.

Майли и Стела прекарват много време заедно от момента, в който певицата се раздели със сина на Арнолд Шварценегер, и могат често да бъдат засичани по снимки в социалните мрежи.

Провокативната изпълнителка на „Wrecking Ball“, която се запознала с новата си изгора чрез асистентката си, наскоро разказа открито за опита си както с мъже, така и с жени.

„Има моменти в живота ми, в които съм имала и мъже и жени до себе си. И има моменти, в които просто обичам да бъда себе си и не искам да давам част от мен на някой друг... Мисля, че това е нова свобода, особено за жените“, сподели Майли Сайръс.

Бившата годеница на Лиъм Хемсуърт е била напълно открита за своята сексуалност още в ранна тийнейджърска възраст.

Едва 14-годишна, певицата е споделила на майка си, че обича по еднакъв начин както мъже, така и жени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

ali pali ( преди 8 години )